Om oss

Lär känna vår filosofi och vårt team
Om oss

Om Hallands Fönsterputs

Hallands fönsterputs ägs och drivs av mig, Ludwig Olsson

Jag har 10 års erfarenhet som fönsterputsare och har blivit upplärd av de bästa i branschen som i sin tur har 40 års erfarenhet. Jag har jobbat som arbetsledare på det omtyckta familjeföretaget Putsman AB som drevs av min far Lasse Olsson. När företaget såldes testade jag mina vingar i bland annat Stockholm innan det var dags att vända mig hemåt igen mot den bästa delen av landet – västkusten! Sedan 2017 driver jag mitt företag. Jag strävar inte efter att bli störst, utan det viktigaste för mig är att ha en väldigt nöjd kundbas. Det är inte för intet jag kallar mig ”Din personliga fönsterputsare”. Du framför hur du vill ha din puts och vi går igenom det ihop. Först när din fönsterputs är utförd och du känner dig nöjd så är jag nöjd.
Det kan låta klyschigt men service och ett bra jobb är A och O i denna branschen och jag brinner för service.

Anlita Hallands fönsterputs och se fram emot att få säga ”Nu behöver jag aldrig putsa fönster mer”

Om oss

Om Ludwig

Jag heter Ludwig Olsson och har jobbat med fönsterputs i flera år, först som anställd arbetsledare hos Putsman i Halland. När det företaget såldes bestämde jag mig för att bli min egen – och Hallands Fönsterputs föddes.
Jag bodde i Stockholm där jag under en treårsperiod arbetade med båda försäljning av många olika typer av fönster och putsa fönster, vilket gav mig en djup inblick i hur man sköter olika fönster på bästa sätt. Mina tidigare erfarenheter av fönsterförsäljning har lärt mig mycket om vilken typ av fönster som passar för vilket hem, samt vilket underhåll olika typer av fönster kräver för att hållas rena och snygga.

Om oss

Rent & snyggt i hela Halland

När man putsar fönster är det inte bara att själva rutan som skall vara ren – allt runt om ska också vara snyggt och prydligt. Därför torkar jag alltid av bläck och karmar så att resultatet blir 100%.

Jag utgår ifrån Halmstad men jag är flexibel och ser hela Halland som mitt arbetsområde – från Kungsbacka i norr till Laholm i söder.

076-022 07 72

Ring oss för att få veta mer!

info@hallandsfonsterputs.com

Maila oss!

Norra vägen 9A, 302 32 Halmstad

Besök oss