Tjänster

Privat

Tjänster

Fönsterputs - Privat

”Din personliga fönsterputsare”

När du beställer en kostnadsfri offert från oss så kommer vi alltid ut till er. Detta för att du ska få träffa och få ett ansikte på personen som kommer att putsa dina fönster och för att vi ska få en inblick i hur jobbet görs på bästa sätt. Därför får ni också alltid ett fast pris så att det inte uppstår några överraskningar. Vi vet hur viktigt det är med ett rent hem och oftast har man inte tiden eller kunskapen som krävs för att putsa fönster på bästa sätt.

Vi vill göra din vardag så enkel som möjligt, därför torkar vi alltid av fönsterblecket efter utförd fönsterputs. Vi kallar det personlig service och vet av erfarenhet att våra kunder uppskattar att vi anstränger oss lite extra. Vi tar oss an alla jobb, stort som smått, det innebär att vi putsar hela lägenheter, villor och företag men även t.ex. inglasade balkonger om det bara är det du behöver hjälp med.

Givetvis putsar vi även insidan om det önskas och ni som kund kan välja om ni vill ha ett fönsterputsabonnemang eller endast ringa vid behov.

Vi kommer alltid ut på ett hembesök för att lämna en kostnadsfri offert efter ert behov.

Vi gör alltid det lilla extra.

Trygghet

Lång erfarenhet inom fönsterputsning

Jag har 10 års erfarenhet som fönsterputsare och har blivit upplärd av de bästa i branschen som i sin tur har 40 års erfarenhet. Vi är försäkrade och våra kunder har försäkring från oss ifall något skulle gå sönder. Likaså har vi F-skatt och sköter allt gällande Rutavdraget som är 50% för kund.

Kontakta oss idag

 

Kontakta oss

Andra tjänster: