Fönsterputs i Båstad

Behöver du hjälp med fönsterputs i Båstad?

Hallands fönsterputs är din personliga fönsterputsare i Halland. Oavsett om du som kund behöver fönsterputs eller kanske t.om nya fönster så är det viktigaste för oss på Hallands Fönsterputs att du som kund är nöjd från början till slut. Vi gör alltid ett kostnadsfritt besök där vi lämnar fastpris, erbjuder skatteavdrag samt sköter det åt dig och fakturerar efter utfört arbete. Du bokar en tid- vi löser resten.

Jag kallar mig inte för ”Din personliga fönsterputsare” för ingenting då vi har lång erfarenhet inom fönsterputsning och strävar alltid att ha en nöjd kundbas. Jag är mån om att du som kund får personlig service från första början tills det att jobbet är klart.

Rent & snyggt från Kungsbacka i norr till Båstas i söder

När man putsar ett fönster så är det inte bara fönsterrutan som skall bli ren – utan allt runtomkring skall också vara snyggt och rent. Därför gör jag alltid så att jag torkar av karmar och fönsterbleck så att utförande av jobbet blir 100% gjort.

Jag arbetar främst i Halmstad men är öppensinnad och flexibel och ser därför hela Halland som arbetsområde.

Välkommen att kontakta mig och testa fönsterputs av Hallands fönsterputs! när du behöver hjälp med fönsterputs i Båstad!

Fönsterputs i Båstad

Billigare än vad man tror!

Att få sina fönster putsade, vare sig om det är lägenheten eller villa så kostar det inte en förmögenhet, vilket många tror och största delen av våra kunder ibland annat Båstad är idag privatpersoner som använder sig av RUT-avdrag när de anlitar oss. Då kostnaden blir mycket mindre tack vare RUT-avdraget.

RUT-avdraget innebär att du som privatperson betalar halva beloppet. RUT-avdraget går att utnyttja upp till 25.000:-/år, är man över 65 år är summan 50.000:- Vi tar hand och ordnar pappersarbetet, det enda du behöver göra som kund är att uppge ditt personnummer.

Hallands Fönsterputs

Vad erbjuder vi?

Fönsterputs med Abonnemang

Vi erbjuder dig som kund ett abonnemang, på ett smidigt och enkelt sätt kan du få dina fönster putsade med jämna mellanrum. Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha dina fönster putsade på ett helt år - två, tre, fyra eller fler gånger per år.

Bor du på markplan och vill endast ha utvändig puts så sköter vi det hela själva, bor du högre upp samt vill ha insidorna putsade så måste ni vara hemma. Självklart löser vi detta genom ett enkelt samtal, vi avtalar en tid som passar dig bäst. Bor ni i en tvåplansvilla så kan vi oftast sköta om utsidorna med stege eller stång.

Oavsett hur du bor så ser vi till så dina fönster blir putsade - vi ser fram emot ett samarbete.

Hallands Fönsterputs

Kontakta oss idag

Vill du ha en kostnadsfri offert eller bara fråga oss något? Kontakta oss!

Vi har 10 års erfarenhet som fönsterputsare och har blivit upplärd av de bästa i branschen. Vi är försäkrade och våra kunder har försäkring från oss ifall något skulle gå sönder. Likaså har vi F-skatt och sköter allt gällande Rutavdraget som är 50 % för kund.